Sedert de editie 2023 telt het 1 mei-feest een extra podium aan de bovenste ingang van de Kunstberg. Dit jaar spelen vier artiesten ten dans: Ninette, Nephtys, Rokia Bamba en Badi. Het belooft een electro/hip hop-namiddag van jewelste te worden! Voor deze tweede set staat hebben we twee grote namen gestrikt: Rokia Bamba zet samen met rapper Badi de scene in vuur en vlam!

Rokia Bamba

DJ Rokia Bamba weet hoe ze de massa aan het dansen moet brengen. Ze is de incarnatie zelve van genre-vermenging en van de magie van muziek, terwijl ze tonnen levensvreugde uitdeelt met haar afro-electro klanken. Rokia Bamba is een naam uit de geëngageerde electro/hiphop-scene waar je niet om heen komt. En terecht, want ze is een uitzonderlijke DJ, en nog veel meer!

Badi

Een naam als een klok uit de Belgische hiphop-scene! Zijn album “Moyi” betekende zijn doorbraak, gesteund door opmerkelijke samenwerkingen en internationale optredens. Met zijn afrofuturistische stijl en geëngageerde teksten belichaamt Badi verzet, en vertolkt hij de essentie van de tijdgeest.

________________________________________________